Contitech

ContiTech Power Transmission Group представляє одне з семи спеціалізованих оперативних бізнес-підрозділів компанії ContiTech AG і займається розробкою, виробництвом і постачанням привідних ременів, комплексних ремінно-привідних систем та їхніх компонентів для потреб автомобіле- і машинобудування.

Провідна позиція серед первинних постачальників автомобільної індустрії дозволяє компанії ContiTech Power Transmission Group лідирувати на світовому ринку запасних частин: компанія входить до трійки лідерів автомобільного афтермаркета. В асортименті компанії ContiTech повна лінійка клинових, поліклинових і зубчастих ременів оригінальної якості для вантажного, легкового та автобусного транспорту. Крім окремих привідних ременів компанія пропонує комплекти, що складаються з ременів, натяжних і/або напрямних роликів та інших деталей. Усі комплектуючі мають оригінальну якість і підібрані в суворій відповідності. ContiTech одним із перших вийшов на ринок з пропозицією таких комплектів і постійно розширює їх асортимент. Саме комплексна заміна самого ременя і відповідних елементів приводу визначає якість ремонтних робіт!

Компанія ContiTech є постачальником і розробником для провідних світових автомобілебудівників. І клієнти ContiTech на ринку запасних частин тільки виграють від цього факту: для потреб вторинного ринку ContiTech поставляє всі ремені оригінальної якості, тобто продукти, що відповідають найвищим стандартам. На сьогоднішній день асортимент компанії покриває близько 98,6% існуючого автопарку.

Компанія ContiTech підтримує роботу СТО не тільки своєю продукція оригінальної якості, а й тим, що пропонує спеціальний інструмент для професійної заміни ременів і регулярно надає технічну інформацію з монтажу. Особливий вид послуг компанії – проведення технічного навчання для персоналу СТО, так як тільки висока кваліфікація автомеханіків і компетентний сервіс – запорука довгострокового успіху будь-якої СТО.

До новинок вторинного ринку можна також віднести набір інструментів для заміни зубчастих ременів на автомобілях азіатського виробництва (CONTI ® TOOL BOX ASIAN CARS), а також комплекти, що складаються з зубчастих ременів і водяної помпи, прокладок і натяжних і/або напрямних роликів.